Announcement

Collapse
No announcement yet.

PLEASE HELP! - Old Project won't open.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    For historical purposes, Video Layout was added in v3.00. This means the project would have been created in v3 (its creation date supports this theory).

    Comment


    • #17
      Glad you got it fixed, but it is hard to understand when: "it crashes when I srub the timeline with all the clips missing" was part of the symptoms.
      Fred D
      Win 7 Pro-64 bit, EDIUS Workgroup 8.5, Intel Ivy Bridge i5, ASUS P8Z77-V-LK, 8GB Kningston DDR3, Pioneer BDR-209UBK, EVGA NVIDEA GEForce GT630, Corsair TX750M 750w Power Supply, 4 WD Black HDD for 3.15TB, ACEDVIO, Spark HD, eSATA controller, ANTEC 300 case.

      Comment


      • #18
        I've been experiencing the exact same problem, no photoshop resize in my project, but I have used the layout tool.

        How did you know about the layout tool being a problem, I don't remember reading that anywhere?

        My work around was to go back to v4.00 and load the project under that, and then export the whole thing as an AVI + separate WAV for the audio tracks.

        I believe the problem happened from starting the project in 4.00 and then re-editing it in 4.52.

        At least you resolved it, I've still got a project that i have had to dedicate one pc to edit.
        Last edited by roscoe_video; 06-17-2008, 03:40 AM.

        Comment

        Working...
        X