Announcement

Collapse
No announcement yet.

transitions and ripple mode

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • antonsvideo
    replied
    I can confirm this with ripple on

    I normally edit with ripple off so I never experienced this

    luckily, there is more than one way to skin a cat in the case of swapping clips without creating gaps

    Leave a comment:


  • Aristotelis
    replied
    I'm sure that this is a bug!
    Look at the attached images...
    Attached Files

    Leave a comment:


  • antonsvideo
    replied
    I have tried to recreate but I am not clear what you mean by "when I drag the middle clip"

    are you dragging the clip to move it further to the right or are you dragging its left edge to adjust the inpoint

    do you have ripple mode off, if not turn it off with the timeline button, this is the only thing I can think off that would do this

    leave sync mode on

    Leave a comment:


  • Aristotelis
    replied
    Originally posted by Aristotelis View Post
    It is not a big deal for me but can someone explain the following:

    I'm placing 3 clips on a VA track with transitions between them. Afterwards I drag the middle clip at the front and a gap appears between the second and the third clip...
    When I do the same without transitions no gap appears...
    What is the logic behind that?

    I'm using edius 4.61 and I have ripple and insert mode enabled.
    Am I the only one having troubles with that?

    Leave a comment:


  • GrassValley_MD
    replied
    I will have to try this out :)


    Mike

    Leave a comment:


  • Aristotelis
    started a topic transitions and ripple mode

    transitions and ripple mode

    It is not a big deal for me but can someone explain the following:

    I'm placing 3 clips on a VA track with transitions between them. Afterwards I drag the middle clip at the front and a gap appears between the second and the third clip...
    When I do the same without transitions no gap appears...
    What is the logic behind that?

    I'm using edius 4.61 and I have ripple and insert mode enabled.
Working...
X