Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edius v.4.61: capture is not fluid. Any help?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edius v.4.61: capture is not fluid. Any help?

    Hi, I'm sorry if I post again but I'd like to solve this problem as soon as possible.

    I have always used Edius 4 without problems. I have updated to Edius v.4.61 and now when I capture by my HDV camera to Edius (on Edius monitor only) I see a no fluid film, Why have I this problem? Could I solve this problem?
    I think the overlay settings are right. I have direct3d and field. Overlay settings is configured fine, I think!
    Is Edius v.4.61 the problem?
    thanks for some news.
    A lonesome traveler looking for lost tribes around the world: https://www.youtube.com/c/ExploringWorldA/videos
    CPU: Intel i9 7940X
    MOTHERBOARD: Asus PRIME X299-DELUXE
    VIDEOCARD: NVIDIA GEFORCE GTX 1080Ti
    SSD Drive:
    (C) 512GB Samsung 960 EVO PCIe M.2 NVMe (for Windows 10)
    (D) 1TB Samsung 960 EVO PCIe M.2 NVMe

  • #2
    The captured file plays back OK?

    Comment


    • #3
      Originally posted by GrassValley_BH View Post
      The captured file plays back OK?
      I don't understand what you mean with "plays back ".
      I tell you when Edius captures files from HDV camera I see on the monitor rough movements of the images and they disturb the sight.
      thanks
      A lonesome traveler looking for lost tribes around the world: https://www.youtube.com/c/ExploringWorldA/videos
      CPU: Intel i9 7940X
      MOTHERBOARD: Asus PRIME X299-DELUXE
      VIDEOCARD: NVIDIA GEFORCE GTX 1080Ti
      SSD Drive:
      (C) 512GB Samsung 960 EVO PCIe M.2 NVMe (for Windows 10)
      (D) 1TB Samsung 960 EVO PCIe M.2 NVMe

      Comment


      • #4
        So it seems "jumpy" when you capture. When you place the captured clip on the timeline, does it play OK or is it also "jumpy"?

        Comment


        • #5
          Originally posted by pjsssss View Post
          So it seems "jumpy" when you capture. When you place the captured clip on the timeline, does it play OK or is it also "jumpy"?
          Yes it is "jumpy". It is "jumpy" every time I put the mouse arrow on the monitor buttons too. But this is a problem more serious and more accentuated.
          When I place the captured clip on the timeline the clip is ok without problems.
          A lonesome traveler looking for lost tribes around the world: https://www.youtube.com/c/ExploringWorldA/videos
          CPU: Intel i9 7940X
          MOTHERBOARD: Asus PRIME X299-DELUXE
          VIDEOCARD: NVIDIA GEFORCE GTX 1080Ti
          SSD Drive:
          (C) 512GB Samsung 960 EVO PCIe M.2 NVMe (for Windows 10)
          (D) 1TB Samsung 960 EVO PCIe M.2 NVMe

          Comment

          Working...
          X