Announcement

Collapse
No announcement yet.

EdiusX workgroup ver10.32 won't start proxy creation

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • EdiusX workgroup ver10.32 won't start proxy creation

    Hi,
    Can someone check if it is able to start a proxy creation with 10.32 workgroup version? Mine won't start, the "GV job monitor" properties says: "waiting". I installed 10.32 over 10.31 without first uninstall the 10.31 version. Is this maybe the cause?
    Thanks!

  • #2
    TEST 4K (4096 23.98 project) Ok I get catastrophic failure on a YouTube 23.98 4096 clip (4096x2304), OK on Sony RAW, OK on ProRes HQ 422, XAVCI OK

    I have auto create proxie off in settings and manuall create proxies only of the clips i need proxies for.

    Mike
    Sys4: Z10PE-D16WS MB 2xE5-2696 Xeon 72 active logical cores. EWG9. 64G RAM. Aorus GTX1080Ti. 55" Q7 1500 NIT HDR 4K TV/Storm 3G Elite/Decklink 4K 12G/8CH audio monitoring, Yamaha RXA-870 A/V. Sys1-3 EWG8 + RX-E1+HDBX1000 MIP in HP xw8600 2 x X5492 CPU 8 cores, 8Gig RAM, Quadro FX3800. All sys Fibre to central media pool - 5TB Axus Yotta RAID + QLogic Fibre Switch. Central VCR rack plus YUV & audio to viewing room with Yamaha AX1 7.1 100 watt per channel amp with 1000W sub 63" HD 3D Samsung TV

    Comment


    • #3
      Originally posted by RoseART View Post
      Hi,
      Can someone check if it is able to start a proxy creation with 10.32 workgroup version? Mine won't start, the "GV job monitor" properties says: "waiting". I installed 10.32 over 10.31 without first uninstall the 10.31 version. Is this maybe the cause?
      Thanks!
      Pause and restart the GV Render Engine (purple taskbar icon)
      Anton Strauss
      Antons Video Productions - Sydney

      EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro 21H2

      Comment


      • #4
        Originally posted by createmedia View Post
        TEST 4K (4096 23.98 project) Ok I get catastrophic failure on a YouTube 23.98 4096 clip (4096x2304), OK on Sony RAW, OK on ProRes HQ 422, XAVCI OK

        I have auto create proxie off in settings and manuall create proxies only of the clips i need proxies for.

        Mike
        What processor do you have? Have you got Quick Sync playback on? Try turning it off and see whether it works.
        EDIUS silver certified trainer.
        Main edit laptop: DVC Kaby Lake desktop processor laptop, 32GB RAM, 3.5Ghz i5 desktop processor, nVidia 1060, Windows 10.
        Desktop: 4Ghz 9900K processor, 32GB RAM, nVidia 1660TI GPU, Windows 10.
        Desktop: 2Ghz 12 core Xeon processor, 32GB RAM, nVidia 1060, BM Intensity Pro, Windows 10

        Comment

        Working...
        X