Announcement

Collapse
No announcement yet.

Source Browser Transfer problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Source Browser Transfer problem

    Hello group! Source browser suddenly not working with files from my Sony NX5 flash drive. Plug in the drive, right click on the thumbnail of the clip I want, select "transfer and add to bin", but while the file appears in the bin, clip properties says that the clip is still being sourced from the external drive. The files is not actually transferred to the Transferred folder in my system. If I disconnect the external drive, the clip is no longer there. Any Idea what I am doing wrong? Thanks.
    Peter Stassa
    Producer
    Davideo Company
    Framingham, MA, USA
    www.davideocompany.com
    Edius Workgroup Pro
    ver. 8.22.623

  • #2
    Did you happen to right click on it in the Bin and try to Transfer to Project there? Just trying to see if it works at all or just a SB problem.
    1: 3970X Threadripper, Asus ROG Strix TR40 E Gaming, G. Skill Trident Z Neo 128G DDR4 3600, EVGA GeForce RTX 2080Ti, Samsung 970 EVO M.2 1T, Intel 660P M.2 2T (2), Seagate Ironwolf NAS 12T, Enermax TR4 360 AIO, Lian Li 011 DXL, AJA Kona 4, Asus ROG Thor 1200

    2: i7 6950X OC to 4.5GHz, ASUS RAMPAGE V EDITION 10, Corsair Dominator Platinum 64G DDR4 2800, SAMSUNG 950 PRO M.2 512G, GeForce GTX 1080ti SC Black, Corsair AX1200i, Phanteks Luxe, 16T RAID HGST Deskstar NAS 4T, Corsair H115i AIO, BM IP 4K

    Comment

    Working...
    X