Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plugin issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plugin issue

    Hi, I resent notice to a few issues with external add on, I don't know if there is a connection between them
    1. LUT effect look OK on timeline but after export you see red black checboard on the footage
    2. Vita scene transition look OK on timeline but stuck when render on timeline and have wired lines in export, only render and add to timeline work
    3. After adding ofx effect and closing edius its crash or saying that the file is corrupt, only opening a clean project and adding ofx effect to it and then opening the original project help
    I have exius x 10.1 the ofx issue happened also with edius 9

  • #2
    For Vitascene upgrade to the latest version. Can you provide the lut you are using so we can have a look?
    Steve

    Get Support or the Latest version of EDIUS:
    EDIUS support and Downloads

    Comment


    • #3
      sometimes its failed to playback and sometimes not
      Attached Files

      Comment


      • #4
        in the edius.net manager there is only vitascene 3 and i have vitascene 4 from the bonus content pack

        Comment


        • #5
          1 We tried your lut and have not yet been able to reproduce the issue. Can you give us some details of the steps. Just a note remember that if you use render add to time line you will see a checker pattern untill the render is completed.

          2 We cannot reproduce the issue with Vitascene. Can you please check with Prodad to see if you are running the latest version?

          3 Currently there is a issue with the OFX bridge in EDIUS X on some systems. We are working with New Blue to investigate.
          Steve

          Get Support or the Latest version of EDIUS:
          EDIUS support and Downloads

          Comment


          • #6
            Render and add to timeline solved The problem, I think what connected all the problems is loading not completely correct the vita scene, ofx or the lut and another thing is maybe 4k phantom 4 footage that is more sensitive, in one situation I converted the footage to hqx and its solve the problem

            Comment


            • #7
              Same problem here. Vitascene does not work with Chrominance (turns on Show Key). Best of all, you can't see it until Vitascene is turned off. But you can see after the export. There is clearly something wrong with Vitacene.
              Pawel Chyrowski

              Edius 9 Workgroup

              Writer/Director. Director of Photography. Motion Picture and Sound Editor. Colorist.

              https://facebook.com/chyrowski
              https://www.youtube.com/c/PawelChyrowski
              https://vimeo.com/pawelchyrowski

              Comment

              Working...
              X