Announcement

Collapse
No announcement yet.

Field Edits

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Field Edits

    I've recently started sending edits to another editor and I'm having trouble with field edits. In Edius I check out using proxy files to a folder of the same name within my project. I then upload to dropbox and Editor B can open and work on the files. When he's completed his section, he sends me back the EZP project file and that's were I'm having trouble. Regardless of wether I Check-In or open as read only or undo Check Out - I'm left with a project where I have to relink all the files AND thats not simply a matter of relinking a folder - I have to relink EVERY SINGLE file. I'm doing something wrong but I can't work out what.

    Any Ideas?
    1st System - win 10 pro, [email protected], 32Gb RAM, 250Gb 960EVO SSD, 3x1TB as Raid0 (backed up to Raid5 server), NVIDIA GTX 1060 6Gb, Edius 9.5
    2nd system - win 7 Ult, [email protected], 32Gb RAM, INTEL SSD 240Gb, 2x2tb as Raid0 (backed up to raid5 server), NVIDIA GTX 660, Edius 9.5
    3rd system - win 7, i7, Edius 6.5 & pluraleyes (I keep it just for syncing projects (long story)

  • #2
    is this with 9.5 or 6.5 as in your signature?

    if 9.5, have you applied update 9.54?
    Anton Strauss
    Antons Video Productions - Sydney

    EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro

    Comment


    • #3
      Hi Anton, 9.54.6706 on both machines
      1st System - win 10 pro, [email protected], 32Gb RAM, 250Gb 960EVO SSD, 3x1TB as Raid0 (backed up to Raid5 server), NVIDIA GTX 1060 6Gb, Edius 9.5
      2nd system - win 7 Ult, [email protected], 32Gb RAM, INTEL SSD 240Gb, 2x2tb as Raid0 (backed up to raid5 server), NVIDIA GTX 660, Edius 9.5
      3rd system - win 7, i7, Edius 6.5 & pluraleyes (I keep it just for syncing projects (long story)

      Comment


      • #4
        I never used proxy so I can't be sure what is supposed to happen but I would not be surprised if it is a bug if it has worked in previous versions
        Anton Strauss
        Antons Video Productions - Sydney

        EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro

        Comment

        Working...
        X