Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edius X Possible Bug

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edius X Possible Bug

    I made a careless mistake on a sequence I've been working on for a couple of days. It contained a tracked animated object which was done with the new auto track. When I opened the project from one which was auto-saved from before my error, everything seemed to be OK, but the animated object was no longer moving. Apparently, auto save isn't saving this data correctly.
    Yosemite Channel - Barry Chall Films:
    https://m.youtube.com/user/Tarnway0412

  • #2
    Just checked an autosave with a project that contains tracking and the tracking information was there. Are you sure your autosave was after the tracking was performed?
    My System: Edius Workgroup 9.51 & 10.0, Intel I9-9900K 3.60GHz Liquid Cooling, MSI Z390-A PRO MB, 32-GB Mem, GeForce GTX 1660 6GB GPU, BM Intensity Pro 4K Card, Win 10 Pro

    Comment


    • #3
      Absolutely positive!
      Yosemite Channel - Barry Chall Films:
      https://m.youtube.com/user/Tarnway0412

      Comment


      • #4
        Was this tracking in the mask or layouter?
        My System: Edius Workgroup 9.51 & 10.0, Intel I9-9900K 3.60GHz Liquid Cooling, MSI Z390-A PRO MB, 32-GB Mem, GeForce GTX 1660 6GB GPU, BM Intensity Pro 4K Card, Win 10 Pro

        Comment


        • #5
          The tracking was in the Layouter. Furthermore, I just discovered that when I made a backup copy of the project from the origional which has working tracking data in the Layouter, the copy no longer contains the tracking data. I also tried to import the sequence into another project, same thing happens, Layouter auto tracking data is gone.
          Yosemite Channel - Barry Chall Films:
          https://m.youtube.com/user/Tarnway0412

          Comment

          Working...
          X