Announcement

Collapse
No announcement yet.

EDIUS X GV Job Monitor problem repost!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • chrispie
    replied
    Originally posted by antonsvideo View Post
    you don't need to switch it off, just exclude the three GV folders
    https://www.videoproductions.com.au/...exclusions.png
    Thanks for the hint!

    For the Netherlands that would be, if your have KPN as provider with extended antivirus protection:

    001.jpg

    Leave a comment:


  • antonsvideo
    replied
    you don't need to switch it off, just exclude the three GV folders

    Leave a comment:


  • chrispie
    replied
    Originally posted by hlips View Post
    Eureka! It works. Thanks
    Hi,

    I recently upgraded from9.x to version X and now are running into the same problem.
    What in particular did you change in your antivirus settings causing the Eureka?
    I'm a little reluctant to switch off the whole antivirus protection while editing...

    Leave a comment:


  • antonsvideo
    replied
    do you have the latest EDIUS X version? Help menu, check for updates

    Leave a comment:


  • Reiniej
    replied
    With me it's the same.
    The jobmonitor sees the jobs but thats all, it's loading, resuming, starting etc but that's it. The purple and yellow bars stay on the timeline
    The funny thing is: when I restart quit Edius X and startup the project some time later all is rendered. And there's a green bar up the timeline.
    I have windows defender running but allowed the edius X app in Defender.
    I think I liked the old way of rendering in the background better...

    Leave a comment:


  • hlips
    replied
    Eureka! It works. Thanks

    Leave a comment:


  • sachem
    replied
    This is a problem of your antivirus

    Leave a comment:


  • hlips
    started a topic EDIUS X GV Job Monitor problem repost!!

    EDIUS X GV Job Monitor problem repost!!

    Dear fellow-editors,
    Rendering files in my Edius X is no problem.
    but a film friend meets wit problems with the same action in EDIUS X.
    As soon as he gives the export command, the file to be rendered is visible in the job monitor window, but stays queued. so the file does NOT get rendered.
    we can't find the setting to start the rendering process. so the files keep queueing without rendering. see picture (bt large :) )
    EdiusX Jobmonitor.jpg
    who can help us?
    thanks and bw,
    Hans
Working...
X