Announcement

Collapse
No announcement yet.

Green screen when using DISCcapture

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maarten
    replied
    activating this option solved my issue too. But when I use other video files the sound and image is out of sync :(
    So I need to turn this of again

    Leave a comment:


  • MT02MHT
    replied
    Sound problem solved. I should have had the settings to generic OHCI because I was monitoring through PC not TV. Stupid me.
    Mike T

    Leave a comment:


  • MT02MHT
    replied
    Taking your advice.........I now have images but no sound.
    I generated wave data on the captured m2p file and there is sound
    there. I have tried both mono tracks and stereo settings, but no sound. I can see the wave data but thst is all I can do. Any ideas.
    Mike Trewhella

    Leave a comment:


  • MT02MHT
    replied
    Thank you. I will try the things you have advised.
    Mike Trewhella

    Leave a comment:


  • richvideo
    replied
    breen screen

    taken from a previus poster - worked great for me iam using 4 storm systems


    Try this: Settings > Plug-in Settings > MPEG Importer

    Put a tick in the box 'Don't use PTS'

    (I also tend to disable accel. seek if MPEG files are misbehaving)
    __________________
    Kenneally Harder
    Grass Valley San Jose



    Originally posted by MT02MHT View Post
    I captured about 20 mins from a DVD into Edius using DISCcapture. I have a Storm 2 card.
    The resulting file was an m2p 1.32gb in size.
    Here is the problem when I scrub the timeline I get the footage showing in the Edius monitor.
    If I try to play the same footage all I get is a green screen.
    Any advice gratefully accepted.

    Mike Trewhella

    Leave a comment:


  • MT02MHT
    started a topic Green screen when using DISCcapture

    Green screen when using DISCcapture

    I captured about 20 mins from a DVD into Edius using DISCcapture. I have a Storm 2 card.
    The resulting file was an m2p 1.32gb in size.
    Here is the problem when I scrub the timeline I get the footage showing in the Edius monitor.
    If I try to play the same footage all I get is a green screen.
    Any advice gratefully accepted.

    Mike Trewhella
Working...
X