Announcement

Collapse
No announcement yet.

DVCapture 1.11 Disappears

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • antonsvideo
    replied
    Originally posted by tony View Post
    With your advice from an earlier post I've disabled it too on my PC.

    Thanks again.
    that makes at least two of us

    Leave a comment:


  • tony
    replied
    Originally posted by antonsvideo View Post
    ....even in Win7, the built in windows defender causes havoc, so I disable right away after fresh install
    With your advice from an earlier post I've disabled it too on my PC.

    Thanks again.

    Leave a comment:


  • antonsvideo
    replied
    ahhhh, the old anti virus software on an edit PC

    even in Win7, the built in windows defender causes havoc, so I disable right away after fresh install

    Leave a comment:


  • tony
    replied
    It was Kaspersky that was giving all the bother.
    Uninstalled it and downloaded the trial version of Nod32 and no error messages now.

    Leave a comment:


  • tony
    replied
    Yet another update :)

    It could be the Kispersky Anti Virus. Kispersky installed he is getting File Write Error
    Kispersky uninstalled no error message.

    Still testing.

    Leave a comment:


  • tony
    replied
    Update to above:

    We just did a Acronis restore to a C Drive image from a while back, before the recent windows updates and DVCapture now works, so thats good news.
    A windows update caused the problem.
    We updated the graphic driver, would the MB need updated. any ideas.

    Thanks.

    Leave a comment:


  • tony
    replied
    Installed a different DVStorm card and still getting File Write Error
    Could a windows update have caused this.

    Any ideas on how to fix this.

    Thanks.

    Leave a comment:


  • tony
    replied
    Hi Anton, his op system is win XP. He can capture through the Edius capture but would prefer DVCapture.

    Thanks.

    Leave a comment:


  • antonsvideo
    replied
    Originally posted by tony View Post
    Same problem on my friends PC as well.
    He updated the graphic card driver.
    Tried DVCapture 1.09,1.10 & 1.11 but still no luck.
    Using Edius 4.6
    Only thing he can put it down to is a windows update.
    Tried system restore but still no luck.
    Tried capturing to other H Drives but same error message.

    Any ideas please, thanks.
    if the OS is Windows 7, this could be caused by the OHCI driver, in that case, change the driver to legacy OHCI driver by selecting from a list

    Leave a comment:


  • tony
    replied
    Originally posted by smtuh1969 View Post
    Hi,

    I have the same problem with DVCapture 1.10 & 1.11. Stops after 13 frames with File Write Error...

    Could somebody help !!!!!!

    Best Regards,

    Abdul Samad
    Same problem on my friends PC as well.
    He updated the graphic card driver.
    Tried DVCapture 1.09,1.10 & 1.11 but still no luck.
    Using Edius 4.6
    Only thing he can put it down to is a windows update.
    Tried system restore but still no luck.
    Tried capturing to other H Drives but same error message.

    Any ideas please, thanks.
    Last edited by tony; 03-16-2010, 09:45 PM.

    Leave a comment:


  • smtuh1969
    replied
    DVCapture Stops with File Write Error

    Hi,

    I have the same problem with DVCapture 1.10 & 1.11. Stops after 13 frames with File Write Error...

    Could somebody help !!!!!!

    Best Regards,

    Abdul Samad

    Leave a comment:


  • tjranta
    replied
    Got mine working

    I got my DVCapture working with the version from Edius 5 installation disk. For some reason I had not installed this version when upgrading to 5. Now it works, thanks to all who gave tips.

    T.

    Leave a comment:


  • Alade
    replied
    Oh, I forgot to add, I used the one on the Edius 5 DVD, and it is working on an OCHI system......

    Leave a comment:


  • Alade
    replied
    I got my DVCapture to work......the method was simple, but time consuming.....I did a complete reformat of my system drive, and reinstall from scratch, testing as I went along....LOL.....not very pleasing, but that got me going........

    Leave a comment:


  • Alade
    replied
    I am having the same problem, and none seems to work.....it is installed, but does not launch...man, what a set back....sometimes i capture 2 or 3 streams at the same time....a real time saver...........

    Leave a comment:

Working...
X