Announcement

Collapse
No announcement yet.

A beginner having trouble with audio playback

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A beginner having trouble with audio playback

    I'm just fumbling around with 4.5...only have a Edius 3 book. I get audio on my monitor speakers when I'm playing a clip, but no audio in my monitor speakers when I playback the time line. What button have a bumped or need to activate?

  • #2
    Have you clicked on the audio mute button on the left hand side of your VA or audio track?
    Cheers Dave Hughes

    Comment


    • #3
      Audio doesn't play back in timeline

      Yes I've turned all that on and off, and nothing seems to work. Probably will have to wait until Grass Valley gets back to work after Thanksgiving.

      Comment


      • #4
        You haven't changed any of the audio channel mapping settings? (view project or sequence settings and choose the audio mapping button)

        Comment


        • #5
          do you see an audio waveform in the audio part of the clip on the timeline?
          Anton Strauss
          Antons Video Productions - Sydney

          EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro

          Comment

          Working...
          X