Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dolby 5.1 Sound problem, Panasonic SD900

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dolby 5.1 Sound problem, Panasonic SD900

    I am having trouble in Edius with the Dolby 5.1 recorded with the Panasonic HDC-SD900 camera (AVCHD codec).

    I am probably not setting the channels up correctly in Edius 7. When playing back in the preview window all I get is considerable noise 6 channels are shown.
    When the clip is placed on the timeline and played from there I seem to be getting 2 stereo channels of sound and one empty stereo Chanel, no noise.

    Has anyone any experience of this. Any solutions/reasons.
    Hawke,
    Edius 8.31WG - Asus Sabertooth X58 - 3.2GHz I7 960 - 12GB RAM - SSD C drive - Win7 Pro. 64bit - BM Intensity pro 4K. TMPGEnc Movie plug-in. FCB. Sony PMW-EX1 & Panasonic HDC-SD900. Atomos Samurai Blade

  • #2
    go to sequence settings and set for 5.1
    http://www.videoproductions.com.au/e...1-surround.mp4
    Anton Strauss
    Antons Video Productions - Sydney

    EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro 21H2

    Comment

    Working...
    X