Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vitascene, Heroglyph & Edius

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vitascene, Heroglyph & Edius

    Has anyone tried to use both Vitascene and Heroglyph inside the same Edius (v4.52) project??
    1) When I apply a Vitascene filter on any clip I cannot use Heroglyph any more (I can open it but the text do not appear corectly)
    2) When I create a title with Heroglyph I cannot open Vitascene any more...


    Is this a known issue? If not, any ideas on what I'm doing wrong?
    Aristotelis Bafaloukos
    Systems Engineer, Video Editor, 3D Artist
    BEng (Hons), MSc, MBCS

    Ctrl+Alt+Delete

  • #2
    did you put the heroglyph title on the title track? if so, there should be no problem??

    if you placed the title onto the clip itself, then there maybe a clash??

    using 4.03 so can't be sure of 4.52
    Anton Strauss
    Antons Video Productions - Sydney

    EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro 21H2

    Comment


    • #3
      Yes Anton, I tried that as well...exactly the same problem...
      Just to give you some more info...When I start a new project in Edius and apply Vitascene the Heroglyph titler becomes anusable... The problem remains even if I remove the Vitascene filter...The only way I can use Heroglyph again is to start a new project...(!)
      The same thing happens the other way around as well...I really hope right now that something is wrong with my system!
      Aristotelis Bafaloukos
      Systems Engineer, Video Editor, 3D Artist
      BEng (Hons), MSc, MBCS

      Ctrl+Alt+Delete

      Comment


      • #4
        could be a 4.52 issue??

        I can't test because heroglyph and I did not become friends after many attempts (cluttered interface and too small a design window and no realtime preview) so I uninstalled it

        TMPro works perfect in Edius 4.03
        Anton Strauss
        Antons Video Productions - Sydney

        EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro 21H2

        Comment


        • #5
          Some new info...
          I did a few restarts in order to uninstall and install a new driver for my vga (ATI X1950) and when I tried the same procedure everything was normal...then I restarted again Edius and the problem was back!!
          Aristotelis Bafaloukos
          Systems Engineer, Video Editor, 3D Artist
          BEng (Hons), MSc, MBCS

          Ctrl+Alt+Delete

          Comment


          • #6
            I'm using both with Edius 4.51c without any problem.

            ...Angelo
            Canopus/GV: DVStorm2 w/component-out board, ADVC300, Edius 4.61, ProCoder 3.05, Imaginate2
            System: MSI B75A-G43 (v2.0), i7-3770K, 4GB, HD6850, Pyro1394 pci-e, 6 Disks 2.4TB non-raid, Win7-32bit, Dell 24" & 19" LCD

            Comment


            • #7
              that is very nice to hear Angelo!
              I guess that something is going on with my setup (weird problem though - everything else is working fine)
              I will do a clean install maybe tomorow and then try again...
              Aristotelis Bafaloukos
              Systems Engineer, Video Editor, 3D Artist
              BEng (Hons), MSc, MBCS

              Ctrl+Alt+Delete

              Comment


              • #8
                Originally posted by Aristotelis View Post
                Has anyone tried to use both Vitascene and Heroglyph inside the same Edius (v4.52) project??
                ...snip

                FWIW, what is vistascene?

                thanks

                Comment


                • #9
                  Vitascene link
                  GA-EP45C-DSR3,Core2Q3ghz,8gig1066,260GTX,2x 20"AOC,22"Vizio1080pTV, Edius5/HDspark,PC3,Imaginate, CS5ProdStudio/IntensityPro,Win7_64
                  HPdv7t 17"notebook,8gig,2 IntHD,9600GT512M,17"extmon, Edius4.61,CS4Prodstudio.Win7_64,MX02Mini
                  DAW,HPdv9000,x2Turion,4Gig,2IntHD,Audition3,Cubase 4,XPpro,Alessis F/Wmixer,M-Audio F/Wmixer,BCF2000, BehringerMixers, Fender sound sys
                  Numerous Ext eSATA drives & Raids shared between systems

                  Comment

                  Working...
                  X