Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edius 6.53 can't see my pictures

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edius 6.53 can't see my pictures

    Hey Guys need your help !!
    I just transferred my pictures from Nikon D5100 camera to my pc and added to Edius as JPEG file, but Edius can't see or play the images, all are black. What is am' I doing wrong.
    Attached Files
    MICHAEL
    EDIUS 8.1
    Operativsystem win7 pro 64-biter: Motherboard X79 extreme 11: Processor Intel Core i7-3930K 3.5Ghz: Ram 32GB DDR3,2133MHZ: Graphiccard Nvidia GTX 680 4GB PhysX CUDA: MAIN drive Samsung 840 PRO SSD RAID 476 GB: SECOND driver WD RAID0 1.81 TB:
    THIRD drive workstation G-Driver 12 TB external plugin USB 3: HDSpark monitor TV 32 inches: Blu-ray burner Asus 12x BD-R 8MB Sata: SONY camera A7S2 & A99 DSLR.

    http://www.nett-one.com

  • #2
    Either update your Quicktime or uninstall and then download and install the latest version of Quicktime.
    Jerry
    Six Gill DV
    www.sgdvtutorials.com
    If you own the Tutorials and you need help, PM me.

    Vistitle YouTube Channel
    https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

    Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
    http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


    Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, NZXT Z63, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, 2TB Sabrent M.2 NVME, BM MINI MONITOR 4K, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Dual LG 27GK65S-B 144Hz monitors, GTX 1080ti SC Black.
    Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Jerry View Post
      Either update your Quicktime or uninstall and then install a newer version.
      Thanks Jerry W'll try and let you know.
      MICHAEL
      EDIUS 8.1
      Operativsystem win7 pro 64-biter: Motherboard X79 extreme 11: Processor Intel Core i7-3930K 3.5Ghz: Ram 32GB DDR3,2133MHZ: Graphiccard Nvidia GTX 680 4GB PhysX CUDA: MAIN drive Samsung 840 PRO SSD RAID 476 GB: SECOND driver WD RAID0 1.81 TB:
      THIRD drive workstation G-Driver 12 TB external plugin USB 3: HDSpark monitor TV 32 inches: Blu-ray burner Asus 12x BD-R 8MB Sata: SONY camera A7S2 & A99 DSLR.

      http://www.nett-one.com

      Comment


      • #4
        Yes you were absolutely right Quicktime was the cause, just reinstalled
        work fine now.. thanks again.
        MICHAEL
        EDIUS 8.1
        Operativsystem win7 pro 64-biter: Motherboard X79 extreme 11: Processor Intel Core i7-3930K 3.5Ghz: Ram 32GB DDR3,2133MHZ: Graphiccard Nvidia GTX 680 4GB PhysX CUDA: MAIN drive Samsung 840 PRO SSD RAID 476 GB: SECOND driver WD RAID0 1.81 TB:
        THIRD drive workstation G-Driver 12 TB external plugin USB 3: HDSpark monitor TV 32 inches: Blu-ray burner Asus 12x BD-R 8MB Sata: SONY camera A7S2 & A99 DSLR.

        http://www.nett-one.com

        Comment

        Working...
        X