Announcement

Collapse
No announcement yet.

Export and User menus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Export and User menus

    When we try to export, or make changes to settings, the view comes up with all white and it is hard to make changes, or check the settings for export. Any one seen this before, and how can we solve it?

  • #2
    If the white is just on the export panel and not the entire screen,
    check to see if you are using a 310.xx driver from Nvidia. If so
    install the 306.97 driver.
    Jerry
    Six Gill DV
    www.sgdvtutorials.com
    If you own the Tutorials and you need help, PM me.

    Vistitle YouTube Channel
    https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

    Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
    http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


    Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, NZXT Z63, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, 2TB Sabrent M.2 NVME, BM MINI MONITOR 4K, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Dual LG 27GK65S-B 144Hz monitors, GTX 1080ti SC Black.
    Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

    Comment


    • #3
      We are using GeForce GT 640 cards. It does appear to be an incompatibility with the card.

      Comment


      • #4
        What is the driver that you are using?

        http://forum.grassvalley.com/forum/s...ghlight=NVIDIA
        Jerry
        Six Gill DV
        www.sgdvtutorials.com
        If you own the Tutorials and you need help, PM me.

        Vistitle YouTube Channel
        https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

        Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
        http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


        Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, NZXT Z63, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, 2TB Sabrent M.2 NVME, BM MINI MONITOR 4K, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Dual LG 27GK65S-B 144Hz monitors, GTX 1080ti SC Black.
        Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

        Comment


        • #5
          Thanks for the help. I downgraded the drivers to 306.02, and that solved the problem.

          Comment

          Working...
          X