Announcement

Collapse
No announcement yet.

capturing movie doesn't work with new graphics card

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • dumbie2006
    replied
    I found it!! all I had to change was the Video overlay setting in the StormRT settings in the hardware settings menu.
    I changed it from none to "lock/unlock".
    All the rest of the program seems to be working fine with this adjustment, but if I find a problem with this, I'll let you know. but for the moment I can move on...
    thanks anyway guys!!

    Leave a comment:


  • jonandmarkuk
    replied
    Are you certain any old graphics card drivers are gone. I would recommend uninstalling the drivers then running Drivercleaner to remove ALL traces of the drivers from Windows.
    I have had lots of problems in the past which turned out to be down to mismatched files due to older files / reg entries still being on the system

    Leave a comment:


  • dumbie2006
    replied
    Originally posted by THoff View Post
    Open Windows Media Player, then go to Tools -> Options -> Performance -> Advanced and try different settings for the Video Mixing Renderer and Overlay.
    Which settings do I have to change?
    I tried changing some and then even rebooted my computer, but still it doesn't work.
    Also I have some "M2P" files on my desktop and they have now the WMP icon. Does this have anything to do with it?
    thanks!

    Leave a comment:


  • pjsssss
    replied
    I remember getting this same advice from Torsten quite a while back when I had this problem and was beating my head against the wall when nothing else worked. It solved my problem and I would never have considered looking where he did.

    Leave a comment:


  • THoff
    replied
    Open Windows Media Player, then go to Tools -> Options -> Performance -> Advanced and try different settings for the Video Mixing Renderer and Overlay.

    Changing these settings seems to do something that the NVIDIA ForceWare drivers pick up, and it solved a problem I had over a year ago when I couldn't get Edius to display video -- it would only show a still image once the video stopped, or if focus shifted away from Edius.

    Leave a comment:


  • capturing movie doesn't work with new graphics card

    I bought a new graphics card for my editing computer. It's the MSI NX7600GS. Since I've been using this card, I can't capture any movies on my hard disk anymore.
    Also if I want to look and play the movies, I was editing before, in the dual screen mode, the movie freezes. It shows only 1 image. it doesn't play.
    I hear the music play in the background but the movie is still!
    Is there anyone who knows this problem? and the solution to it?
    Thanks
    Dumbie
Working...
X