Announcement

Collapse
No announcement yet.

I have a major problem with overlay

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I have a major problem with overlay

    Hi..I got some renders 1280 x 720...the renders looks good..but I have this problem with overlay in Edius, when I have rendered it out....it is not good.....any idea what can be wrong ?
    It seems it is not there in exports, only in edius video window

    Thanks
    Attached Files
    A computer with a lot of stuff in it :)

  • #2
    what do you mean by render?

    if you mean pressing Shift+Q to render a non realtime section between in and out, I don't see that in your screenshot, a new file should have appeared above the clip

    and be sure render codec is set to Canopus Lossless in project settings
    Anton Strauss
    Antons Video Productions - Sydney

    EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro 21H2

    Comment


    • #3
      Thanks Anton, that seemed to work
      A computer with a lot of stuff in it :)

      Comment


      • #4
        Seems like the alpha channel disapears ?, should it do that ?
        A computer with a lot of stuff in it :)

        Comment

        Working...
        X