Announcement

Collapse
No announcement yet.

Titles

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Titles

    I have upgraded from 4.21 to 4.5, I use heroglyth as my main titler, I don't seem to be able to get a title to show over the video? i.e Heroglyth title on 1VA video on VA2 - I only see the video, I have also tried with Quicktitler, any suggustions as to what I am doing wrong?

    Thanks

    Chat54

  • #2
    Have you uploaded to 4.51c
    Mule


    Originally posted by chat54 View Post
    I have upgraded from 4.21 to 4.5, I use heroglyth as my main titler, I don't seem to be able to get a title to show over the video? i.e Heroglyth title on 1VA video on VA2 - I only see the video, I have also tried with Quicktitler, any suggustions as to what I am doing wrong?

    Thanks

    Chat54
    EDIUS v5.51 Broadcast - Dual Xeon Supermicro X7DWA-N with E5450 3.0GHz CPU (8 cores)
    4 GB Ram, 1.0 TB Video Raid (2x500). 5 ea 1.0 TB External Video. 2 500 gb Ext, 320 GB OS Drive .. ATI Radeon HD 4350 with 512 Ram XP Pro with SP 3 HD Sparks, VisTitle

    Edius 6.52Dual Xeon Asus P5E3 9650 3.0 4G Ram
    Nvidia9800, 500G Raid (2x250) 1TB&500TB Ext Drives

    HPX 2000 AVC Intra, HVX 200, HPX 170, AG-AF 100, Canon D5 MKll.....MacBook G4 w/VMWare FCP Edius 6.2

    Comment


    • #3
      Mule

      I most certainley did, could it be something to do with my video card? I wonder because I have noticed the following, the top video i.e VA2 even when mixed only shows as well as the titles not showing?

      Thanks

      Chat54

      Comment

      Working...
      X