Announcement

Collapse
No announcement yet.

loss of bin, presets etc

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • loss of bin, presets etc

    Somehow i cannot see the bin/presets/information window
    tried the view, layout, normal trick but i don't get back the initial window defaults. What am i missing, or do i need to re-install, edius v5.12 or can I get this from my other machine?

  • #2
    Did you hit H to see if they were not activated?

    Comment


    • #3
      Have you tried to reset the layout by going to the GV logo at the top left corner of the monitor window and choose layout, apply, normal?
      George Dame
      Grass Valley / Canopus System Integrator - Nearly 13 Years
      Providing Systems, Onsite Delivery, Support & Training Services Nationwide
      Get Your Copy of The Edius 6 Comprehensive Tutorial by contacting me via PM, email or phone
      Invite us to your local video association for a full demonstration!
      www.editHD.com - 1-877-ieditDV

      Comment


      • #4
        Yes they are all showed active, and I have tried the reset layout to normal but the bin window does not appear.

        Comment


        • #5
          If you use dual display try switch to single then set to normal layout.
          Gintaras
          Edius 8.5/ 5.51, Panasonic hc-x1, Canon 5d3, Canon 550, JVC GZ-GX1 www.gintarasmockus.lt
          i7 3770k, 8 GB RAM, Gigabyte Z77-D3H, Geforce GTX 650 2 GB, 120 GB SSD, 2×1 TB HDD, Win 7 HP 64

          Comment


          • #6
            Yes tried that, not worked.
            Tried to uninstall, re-install from version 5.01 but the asset window doesn't show so there must be some fragment of old user settings/registry entry which still prevents the bin window from displaying. How do you do a clean install without reformatting the hard disk?

            Comment


            • #7
              eventually helps....

              only one monitor on the grafic-card (switch to single view ==> but with hardware)
              create a new windoof-User in this config.
              CentralEurope aka Hans
              voluntary / unpaid moderator from the german GV-forum ... Edius 4.61 up to Edius 9.xx
              i9-7980XE 18cores/36threads - M.2 960PRO 512GB - M.2 970PRO 1TB - div. 2 or4TB disks - 32GB DDR4-3600 - GTX 1080 8GB - Win_10prof
              [the AMD 1950X 16cores / 32 threads = go return because of massive problems, Not only I had these problems]

              Comment


              • #8
                yes there is only one monitor on graphic card, spark board installed for hdmi outputs

                The view vectorscope brings up new window, audio mixer doesn't show or toggle forn view menu or icon, B or H doesn't work from keyboard nor layout normal from any menu.

                Really puzzled how this happened, must be a way to do a full uninstall of the user presets, profiles etc. tried deleting appdata/roaming/edius5 folders
                and program data/canopus/edius

                What registry values hold this window size position detail??

                Comment


                • #9
                  So have you tried using a new profile?
                  1: 3970X Threadripper, Asus ROG Strix TR40 E Gaming, G. Skill Trident Z Neo 128G DDR4 3600, EVGA GeForce RTX 2080Ti, Samsung 970 EVO M.2 1T, Intel 660P M.2 2T (2), Seagate Ironwolf NAS 12T, Enermax TR4 360 AIO, Lian Li 011 DXL, AJA Kona 4, Asus ROG Thor 1200

                  2: i7 6950X OC to 4.5GHz, ASUS RAMPAGE V EDITION 10, Corsair Dominator Platinum 64G DDR4 2800, SAMSUNG 950 PRO M.2 512G, GeForce GTX 1080ti SC Black, Corsair AX1200i, Phanteks Luxe, 16T RAID HGST Deskstar NAS 4T, Corsair H115i AIO, BM IP 4K

                  Comment


                  • #10
                    yes started with new profile, new presets but nothing will bring back the bin window

                    Comment


                    • #11
                      Solved problem, sowehow external monitor was turned on in control panel, personalisation and everything was showing on the second monitor ( which was disconnected from the graphics card port ) so now turning off extend desktop onto monitor solved the problem and everything is back on one display!

                      Comment

                      Working...
                      X