Announcement

Collapse
No announcement yet.

ctrl Z

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ctrl Z

    Often my "control Z" dissappear, I have to shut down edius 5.11 and re open it to fix the problem
    Do you have the same problem ?
    thanks
    PC PRINCIPAL: intensificateur 4k pro - edius X- maximus heroX wifi - processeur Intel I7 8700K; mémoire 16 Go SKILL - xpredator2 - corsair 650W HX
    HDD 6x toshiba 2To révision 3 = 12 TO. RAID 10 avec 4 HDD ET RAID 1 avec 2 HDD; 1 SSD: samsung 500G pour Windows 10 et programmes; carte graphique: GTX 1060 6go BD: LG BH10 LS 30; Cyborg SAITEK
    : SONY PMW 320 + EXI R + GH4 + GH5

  • #2
    Yes same problem here.
    I7-6900K, X99 Taichi, Geforce GTX 1070, Corsair RM850X, Corsair H100 IV2, Windows 10, Edius WG 9.30

    Comment


    • #3
      Same problem here. This needs to be fixed asap.
      Raja Singh
      Sadha Video
      UK
      1st:HDStorm+expansion bay,i7 3770K Ivy Bridge, Asus P8Z77-V,16Gb Corsair RAM,nvidia GT-650,Lian Li PC-A7110B Tower Case,NEC 24" Monitor,Win7 64bit,Vistitle 2.6,Edius 8.2
      2nd:HDSpark, i7 3770K Ivy Bridge, Asus P8Z77-V,16Gb Corsair RAM,nvidia GT-650, Lian-Li case, Asus 24" Monitor,Win7 64bit,Vistitle 2.6,Edius 8.2
      3rd:IntensityPro4K,i7 4790K,Asus Z97-K,16Gb Corsair RAM,Geforce GTX750Ti,Corsair case,Asus 24"Monitor, Win7 64bit,Vistitle2.6,Edius 8.2
      Gigabit Ethernet

      Comment


      • #4
        So it just does not work? If so, does it happen after a certain action or a certain time length of editing?

        Comment


        • #5
          It just grey out, and I'm sorry I can not narrow it down, I thought it happen one time after I render a visascene transition, but sometime not and sometime it just happen without me rendering anything, it is very sneaky that is why I can't figured out when exactly it got grey out.
          I7-6900K, X99 Taichi, Geforce GTX 1070, Corsair RM850X, Corsair H100 IV2, Windows 10, Edius WG 9.30

          Comment


          • #6
            I too can't narrow it down to the cause. I thought it may be related to Vitascene because some of the other users on this forum suspected it to be.
            But for some reason, I don't think its entirely related to Vitascene. Sometimes it can happen quickly once a project is opened.
            Raja Singh
            Sadha Video
            UK
            1st:HDStorm+expansion bay,i7 3770K Ivy Bridge, Asus P8Z77-V,16Gb Corsair RAM,nvidia GT-650,Lian Li PC-A7110B Tower Case,NEC 24" Monitor,Win7 64bit,Vistitle 2.6,Edius 8.2
            2nd:HDSpark, i7 3770K Ivy Bridge, Asus P8Z77-V,16Gb Corsair RAM,nvidia GT-650, Lian-Li case, Asus 24" Monitor,Win7 64bit,Vistitle 2.6,Edius 8.2
            3rd:IntensityPro4K,i7 4790K,Asus Z97-K,16Gb Corsair RAM,Geforce GTX750Ti,Corsair case,Asus 24"Monitor, Win7 64bit,Vistitle2.6,Edius 8.2
            Gigabit Ethernet

            Comment


            • #7
              I have same problem with "greyed out UNDO/Redo", especially on large projects.

              What are your projects looking like?
              How large are they projects?
              Do you have any oversized still image? Or hundreds of still images?
              Do you have any AE plug in the effect tree?
              Do you use any third party effects, such as ProDAD or New Blue? How many?

              Eric
              Last edited by Eric; 07-14-2009, 10:05 AM.
              English is not my native language
              ___________________________________
              System 1:Intel core i7-6700K 4 GHz - ASUS Z170-A - 32 GB DDR4 RAM - Intel HD 530 Graphic - Win 10 Pro - Storm 3G - Blu-Ray LG BH10LS30
              System 2: Intel i7-960 3,2 GHz - ASUS P6T - 12 GB DDR3 RAM - Radeon HD 5850 1GB - Win7 Ult 64bit SP1 - Storm 3G - Blu-Ray LG BH08LS20 - LG GH22NS50

              Comment


              • #8
                I think it's because vitascene too
                PC PRINCIPAL: intensificateur 4k pro - edius X- maximus heroX wifi - processeur Intel I7 8700K; mémoire 16 Go SKILL - xpredator2 - corsair 650W HX
                HDD 6x toshiba 2To révision 3 = 12 TO. RAID 10 avec 4 HDD ET RAID 1 avec 2 HDD; 1 SSD: samsung 500G pour Windows 10 et programmes; carte graphique: GTX 1060 6go BD: LG BH10 LS 30; Cyborg SAITEK
                : SONY PMW 320 + EXI R + GH4 + GH5

                Comment


                • #9
                  Originally posted by sachem View Post
                  I think it's because vitascene too
                  are you just guessing or did you specific tests?

                  I can't confirm it' is caused by Vitascene.
                  EDIUS memory issue?

                  Eric
                  English is not my native language
                  ___________________________________
                  System 1:Intel core i7-6700K 4 GHz - ASUS Z170-A - 32 GB DDR4 RAM - Intel HD 530 Graphic - Win 10 Pro - Storm 3G - Blu-Ray LG BH10LS30
                  System 2: Intel i7-960 3,2 GHz - ASUS P6T - 12 GB DDR3 RAM - Radeon HD 5850 1GB - Win7 Ult 64bit SP1 - Storm 3G - Blu-Ray LG BH08LS20 - LG GH22NS50

                  Comment


                  • #10
                    the only test is when i use vitascene it happen
                    PC PRINCIPAL: intensificateur 4k pro - edius X- maximus heroX wifi - processeur Intel I7 8700K; mémoire 16 Go SKILL - xpredator2 - corsair 650W HX
                    HDD 6x toshiba 2To révision 3 = 12 TO. RAID 10 avec 4 HDD ET RAID 1 avec 2 HDD; 1 SSD: samsung 500G pour Windows 10 et programmes; carte graphique: GTX 1060 6go BD: LG BH10 LS 30; Cyborg SAITEK
                    : SONY PMW 320 + EXI R + GH4 + GH5

                    Comment

                    Working...
                    X