PDA

View Full Version : Operator Panel question


GrassValley_PS
07-28-2012, 07:30 PM
This forum is for the new K2 Edge and specifically Channel Composer which Manages the workflow of static and animated 2D and 3D graphic elements, creates layouts in templates, and links the templates to data sources for real-time on-air presentation of the “look” of a channel.

For more info, http://www.grassvalley.com/assets/media/4723/MPS-4005D-1_K2_Edge_Family.pdf

Joosep
03-26-2013, 04:30 PM
Hi

i am new here. i don´t know is this right place to write? but, anyway i need help with cobalt playout system. In cobalt PlayOutControl is window " operator panel ". So i would like to know how i can add or remove templates in there. right now i have "Logo1 in", "Logo2 in", "Logo3 in", "Logo remove" and subtitel stuff, but i want to play " coming next " and anything else in realtime.

http://tigu.hk.tlu.ee/~jooseps/NSMS/operatingPanel.png

Can anyone help me?

Thanks!

GrassValley_JE
03-26-2013, 05:03 PM
Hi Joosep,

Welcome to the Channel Composer forum (first post :-))! Operator Panels are created in Channel Composer. Creation of Operator Panels is explained in the Channel Composer manual. The manual is part of your Channel Composer installation. You can access the manual from within Channel Composer: go to the "Help" menu then select "User Manual PDF". You will find the information you're looking for in chapter 6.14 "Creating an Operator Panel". If you have any further questions then please let uw know!

Regards,

Jan Roel Evers