Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-14-2008, 04:56 PM   #1
matze22
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Germany
Posts: 10
Default Video-Out Plugin for After Effects CS3

Hello,

I'm searching for the Canopus-Video-Out-Plugin for After Effects CS3...
(I thinks it's V 1.23)
I use EDIUS NEO and I only have a Video-Out-Plugin for After Effects CS2 (V1.20)...

Can someone tell me where I can get this new version of this plugin for CS3?

best regards
Matze
matze22 is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2008, 08:58 PM   #2
Zorro
Senior Member
 
Zorro's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Vienna
Posts: 1,824
Default

It's on the Edius 5 CD and works with the following cards:

EDIUS SP
EDIUS NX
EDIUS NX (PCI-Express)
EDIUS HD
HDSTORM
Zorro is online now   Reply With Quote
Old 10-14-2008, 09:09 PM   #3
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,802
Default

Look in this post: http://ediusforum.grassvalley.com/fo...2&postcount=12
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2008, 10:46 PM   #4
matze22
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Germany
Posts: 10
Default

Hello,

can someone send me this new CS3-Plugin from the EDIUS 5 CD?
(The link above is only for AE 7 not CS3)

best regards
Matze :-)
matze22 is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2008, 11:50 PM   #5
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,802
Default

It's the same file. I should point out, that unless you have a GV editing board (EDIUS NX, SP, etc), this plug-in will be of no use to you.

Given that you say you have EDIUS NEO, which isn't bundled with any compatible board for the output plug-in, I'm a little confused as to why you need this?
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2008, 11:53 PM   #6
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orlando, Florida
Posts: 6,411
Default

Quote:
Originally Posted by GrassValley_KH View Post
It's the same file. I should point out, that unless you have a GV editing board (EDIUS NX, SP, etc), this plug-in will be of no use to you.

Given that you say you have EDIUS NEO, which isn't bundled with any compatible board for the output plug-in, I'm a little confused as to why you need this?
KH,
Is this posted or going to be posted in the download section for Edius 4?
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com


Main System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 570, Edius 7.31, Apple 30", 1-28", dual BD.
Second System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win764, Samsung 850 pro, E7.31, HD Spark ,Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Samsung 24 monitors, CC 2014 GTX780 OC.
Both systems on Gigabit network
Jerry is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2008, 12:03 AM   #7
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,802
Default

I need to confirm it with the powers that be, first..
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2008, 07:47 AM   #8
matze22
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Germany
Posts: 10
Default

Hello,

I have Edius 4 and currently use Edius NEO (because I'm on Vista)...
I want to upgrade to EDIUS 5 maybe later.

I'm look for this new AE CS3 Plugin, because with the current version 1.21 its not possible to use EDIUS and AE CS3 at the same time (switching between the two applications).

I hope this will work with this new version.
matze22 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2008, 11:50 AM   #9
Blast1
Senior Member
 
Blast1's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Hawaii
Posts: 407
Default

Still doesn't say what card you are going to use it with?
__________________
GA-EP45C-DSR3,Core2Q3ghz,8gig1066,260GTX,2x 20"AOC,22"Vizio1080pTV, Edius5/HDspark,PC3,Imaginate, CS5ProdStudio/IntensityPro,Win7_64
HPdv7t 17"notebook,8gig,2 IntHD,9600GT512M,17"extmon, Edius4.61,CS4Prodstudio.Win7_64,MX02Mini
DAW,HPdv9000,x2Turion,4Gig,2IntHD,Audition3,Cubase 4,XPpro,Alessis F/Wmixer,M-Audio F/Wmixer,BCF2000, BehringerMixers, Fender sound sys
Numerous Ext eSATA drives & Raids shared between systems
Blast1 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2008, 07:50 PM   #10
matze22
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Germany
Posts: 10
Default

I use a normal firewire-card (for NEO) and a Edius NX...

But where I can get this setup-file for the new video-out plugin?
only if I upgrade to EDIUS 5?
matze22 is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:11 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.